Slide toggle

Ce este un Tablou Canvas ?

Indiferent dacă doriți să afișați o vacanță de familie, o fotografie draga sau o amintire personala, tablourile pe pânză canvas sunt o modalitate uimitoare de a vă prezenta fotografiile preferate. Nu numai că ele dau viață spațiului de locuit sau de birou, dar sunt o modalitate artistică de a pune in valoare o cameră. Un tipar pe pânză, care nu trebuie confundat cu o pictură în pânză, este o imagine imprimată cu ajutorul unei imprimante cu jet de cerneală pe panza. După imprimare, pânza se întinde pe un cadru. Unii oameni optează pentru un canvas fără rame, în timp ce alții preferă printuri pe canvas de panza încadrată cu rame din plastic sau din lemn.

Blog

Returnarea Produselor

Cum pot returna un produs/ o comanda?

Pentru comenzile efectuate pe site-ul nostru returul este posibil. Ai la dispozitie 14 de zile calendaristice pentru a solicita returul produselor. Iata ce trebuie sa faci:

1) contacteaza operatorii nostrii prin mesaj privat pe pagina https://facebook.com/printly.ro sau prin email office @printly.ro si solicita returul, explicand motivul retur-ului.

2) Expediaza produsul pe adresa noastra, la adresa DOTCOM IT PRO SRL, Strada Barbu Vacarescu Nr.129, Sector 2, Bucuresti. Conform legii cheltuielile de retur sunt suportate de client.

Pentru orice problema intampinata, nu ezita sa ne contactezi pe email sau telefon 0746305003.

Termeni si conditii

Prezentul document prin continutul sau pune la dispozitia tertilor utilizatori Regulamentul privind termenii si conditiile de utilizare a site-ului Printly.ro.

Site-ul printly.ro este operat de societatea DOTCOM IT PRO SRL, cu inscrisa in Registrul Comertului cu numarul J28/383/2013. Utilizarea site-ului (incluzand accesul, navigarea si cumpararea produselor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor enuntate in cuprinsul prezentului document cu toate efectele si consecintele ce decurg din aceasta.

Administratorul site-ului isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza, denumite in continuare „Utilizatori”. Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii si conditiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta in orice moment.

Continutul site-ului si drepturile de proprietate intelectuala

Continutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, in alte scopuri decat cele expres si legal permise. Extragerea oricaror informatii urmata de orice utilizare in scop comercial care depaseste sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vanzare ori licentiere si fara a avea in prealabil un consimtamant scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o incalcare a termenilor si conditiilor.

Sunteti de asemenea de acord sa nu afectati si interferati in vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restrictioneaza utilizarea, copierea unui continut sau elemente care intaresc limitele de utilizare a siteului sau a continutului acestuia.

Dreptul consumatorilor de denuntare unilaterala a contractului

Va rugam sa va asigurati ca ati verificat specificatiile produsului si compatibilitatea acestuia prin vizitarea paginii producatorului inainte de a-l cumpara. Raporturile comerciale dintre cumparator si Printly (printly.ro) sunt reglementate oficial de Ordonanta Guvernului 130/2000, privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta.

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului, in cazul produselor ne-personalizate (facute la comanda) . In cazul produselor facute la comanda, consumatorul nu poate rezilia unilateral contractul, conform art.10 din O.G. 130/2000.

Administratorul Printly.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe site, insa uneori acestea pot contine inadvertente (specificatiile sau pretul produselor modificate de catre producator fara preaviz sau viciate de erori de operare). Atentie: fotografiiile au caracter informativ si pot contine accesorii care nu sunt incluse in pachetele standard.

Frauda

In scopul accesarii si utilizarii anumitor sectiuni ale website-ului poate fi necesara crearea unui cont personal. Prin prezenta declarati ca va asumati integral responsabilitatea pentru toate si oricare dintre activitatile realizate prin intermediul contului pe care il deschideti pe website si, in consecinta, va sfatuim sa asigurati securitatea parolei contului sau a altor date de acces. In cazul in care securitatea contului pe care il detineti este compromisa, trebuie sa anuntati imediat administratorul site-ului. Printly (Printly.ro) nu este responsabil pentru daunele care va sunt cauzate sau care sunt cauzate tertilor de orice fel, prin utilizarea neautorizata a contului.

Drept aplicabil

Prin folosirea site-ului Printly.ro, utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Termenii si conditiile de utilizare si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizatori si administratorii site-ului sau asociatii/partenerii/afiliatii acestuia. In cazul unor eventuale conflicte se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila, iar daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.

Disponibilitatea serviciului

Administratorul Printly.ro isi rezerva dreptul de a modifica structura si interfata oricarei pagini sau subpagini a site-ului in orice moment si la orice interval de timp liber ales, avand dreptul de a intrerupe temporar sau permanent, partial sau in totalitate serviciile puse la dispozitia publicului prin intermediul acestui website fara vreo notificare prealabila individuala sau generala.

Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de utilizare, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email office @ printly.ro

Comenzi si Livrari

 • Cat costa transportul ?

Transportul produselor se face prin curier si este gratuita catre orice destinatie din Romania.

 • Cat dureaza livrarea ?

Expedierea produselor se face in maxim 3 zile de la comanda, in 90% dintre cazuri se face in 24h. Suplimentar, timpul de tranzit prin curier este de 24h in cazul oraselor resedinta de judet, si maxim 48h in celelalte localitati.

 • Din ce materiale sunt fabricate produsele ?

Produsele sunt printate cu cerneala originala de calitate, pe mediul de printare ales de Dvs. Produsele vin insotite de factura.

 • Cat costa produsele ?

Pretul produselor este trecut in dreptul fiecaruia si include transportul si toate cheltuielile de livrare. Nu exista cheltuieli suplimentare in afara pretului afisat.

 • Cum pot sa fac comanda ?

Comenzile se preiau in trei moduri:

 1. Comenzi pe site: mergeti pe produsul dorit, click pe butonul Comanda dupa ce ati facut in prealabil elementele de personalizare.
 2. Comenzi prin mesaj privat pe pagina Facebook https://facebook.com/printly.ro
 3. Comenzi prin email pe adresa office [@] printly.ro
 • Cum platesc produsele ?

Plata produselor se face ramburs, la curier, inainte de predarea coletului sau cu card bancar.

 • Daca nu locuiesc in Romania cum pot achizitiona produse ?

Nu facem livrari la clientii care nu locuiesc in Romania.

 • Pot anula comanda ?

Puteti anula comanda numai in situatia in care produsul ales de Dvs nu este facut la comanda pentru Dvs ( exemplu: fotografii printate, etc)

 • Cum pot face o reclamatie ?

Reclamatiile pentru orice problema se fac pe email: office [@] printly.ro. O reclamatie trebuie sa contina urmatoarele elemente:

 • Numele pe care a fost facuta comanda
 • Locul unde a fost facuta comanda ( site, facebook, email) si numarul comenzii
 • O poza cu produsul receptionat
 • Descrierea problemei ( reclamatia)

Produsele cu defect, greseli, etc se remediaza gratuit in cel mai scurt timp posibil. In acest sens ne asumam si produsele deteriorate din cauza transportului prin curier. Acestea vor fi inlocuite gratuit.

Metode de Plata

Va punem la dispozitie urmatoarele metode de plata:

 • Plata in sistem ramburs

Plata ramburs se efectueaza integral la livrarea comenzii. In cazul livrarii produselor de catre curieri, plata se va face catre comisionarul care efectueaza livrarea.

 • Plata in cu card de credit

Plata cu card de credit se efectueaza integral la efectuarea comenzii.

show