show

Gustav Klimt – Water Serpents – Tablou Canvas reproducere

79,90 lei

Pasiunea lui Klimt de a crea femei atrăgătoare și senzuale – atât goale, cât și îmbrăcate – era adesea privită ca o obsesie. Acest tablou indică apetitul său pentru afișarea femeilor într-o stare erotică, dar frumoasă. Acest tablou afișează patru femei situate în apa. Două dintre ele sunt alungite și complet nude, cu păr lung, lins, decorat cu ornamente care amintesc de mare. Stelele mici și cercurile ne duc cu gandul la peștii de mare, în timp ce stelele in culori mari si nuanțe verzi sunt sugestive pentru algele marine. În extrema dreaptă, alte două femei abia pot fi percepute, numai capetele lor, în poziții destul de ciudate de odihnă. Este interesant de observat că trei dintre femei sunt cu părul deschis, în timp ce una este o brunetă.
 lei
GARANTIA CALITATII: Retur Gratuit in 7 Zile!
OFERTA: Beneficiezi de reducere 10% la prima comanda cu codul de discount 10OFF !

DEPOSITPHOTOS ® Milioane de imagini la dispozitia ta

 
Nu ai gasit nimic potrivit pentru tine ?
Intra pe depositphotos.com, alege orice imagine din baza de 200 milioane de imagini, si comanda un tablou canvas cu imaginea aleasa.
Nu exista nici un cost suplimentar pentru tine! COMANDA aici!

Descriere

S-a spus despre Gustav Klimt că a fost maestrul ornamentelor şi pictorul femeilor atractive, ceea ce este real. Femeile şi pictura, mâncarea şi vinul bun au fost punctele cardinale ale vieţii celui mai preţuit artist al Austriei. Omul Klimt trăia un program strict: se trezea dis-de-dimineaţă şi făcea exerciţii înainte de a lua un mic dejun copios. Picta până spre seară fără întrerupere. Apoi ieşea în oraş la teatru, petreceri, cârciumi sau cafenele. Băutura sa preferată era vinul spumant şi îi plăcea mâncarea vieneză grea. Pictorul care a revoluţionat scena artistică vieneză de la începutul secolului al XIX-lea, când acest oraş devenise centrul vieţii culturale a Europei. Dacă cineva vrea să afle ceva despre mine – şi numai ca artist merită deranjul – ar trebui să se uite cu atenţie la picturile mele; acolo să încerce să descifreze cine sunt şi ce vreau”, spunea Gustav Klimt despre sine.

Acest tablou este disponibil si in varianta de pictura manuala la pretul de 1000 RON, dimensiune 70cm x 50cm!

Tablou canvas Klimt Water Serpents - Sepii de apa 100 x 70 cm

2021 ® All rights reserved. Video Scene Van Gogh Starry Night canvas by Printly.