Slide toggle

Ce este un Tablou Canvas ?

Indiferent dacă doriți să afișați o vacanță de familie, o fotografie draga sau o amintire personala, tablourile pe pânză canvas sunt o modalitate uimitoare de a vă prezenta fotografiile preferate. Nu numai că ele dau viață spațiului de locuit sau de birou, dar sunt o modalitate artistică de a pune in valoare o cameră. Un tipar pe pânză, care nu trebuie confundat cu o pictură în pânză, este o imagine imprimată cu ajutorul unei imprimante cu jet de cerneală pe panza. După imprimare, pânza se întinde pe un cadru. Unii oameni optează pentru un canvas fără rame, în timp ce alții preferă printuri pe canvas de panza încadrată cu rame din plastic sau din lemn.

Returnarea Produselor

Cum pot returna un produs/ o comanda?

Pentru comenzile efectuate pe site-ul nostru returul este posibil. Ai la dispozitie 14 de zile calendaristice pentru a solicita returul produselor. Iata ce trebuie sa faci:

1) contacteaza operatorii nostrii prin mesaj privat pe pagina https://facebook.com/printly.ro sau prin email office @printly.ro si solicita returul, explicand motivul retur-ului.

2) Expediaza produsul pe adresa noastra, la adresa DOTCOM IT PRO SRL, Strada Barbu Vacarescu Nr.129, Sector 2, Bucuresti. Conform legii cheltuielile de retur sunt suportate de client.

Pentru orice problema intampinata, nu ezita sa ne contactezi pe email sau telefon 0746305003.

show