show

Tablouri Van Gogh – Irisi- reproducere, Handmade touch®

229,90 lei259,90 lei

Tablouri canvas printate pe bumbac 100%, rama din lemn de brad, tipar de excepetie in 12 culori, si Rama din lemn. Reproduceri picturi celebre si arta clasica. Interventia handmade, cu acrilic, culoare sau alte tehnici de pictura a artistilor nostrii colaboratori, dau un aspect de unicitate si clasa produselor.

Ce inseamna Handmade touch® ?

Artistii nostrii colaboratori intervin manual asupra print-urilor, cu culoare si varnish pentru a da un aspect de unicitate tablourilor, patina, si aspect de pictura originala. Fiecare produs este unic in felul sau, rezultatul final fiind opera si alegerea artistului.

Pe ce tiparim ?

Tiparim pe panza din bumbac 100% si grosime 420g/m, aceasta fiind propusa de producator ca alegerea cea mai buna pentru reproducerea operelor de arta. De asemenea este laminata cu un strat special de alb, pentru obtinerea celor mai bune rezultate la print.

Cu ce tiparim ?

Tiparim cu imprimanta de ultima generatie, 12 culori de tip pigment. Tablourile sunt fara miros si garantate sa-si pastreze caracteristicile 50 ani.

 lei
GARANTIA CALITATII: Retur Gratuit in 7 Zile!
OFERTA: Beneficiezi de reducere 10% la prima comanda cu codul de discount 10OFF !

Descriere

Vincent van Gogh a venit pe lume într-o familie de pictori și negustori de artă, tatăl său fiind pastor protestant, iar mama sa având înclinații spre pictură în mod special.

Pentru van Gogh, cea mai importantă persoană a fost fratele lui, Theo. Acesta l-a susținut pe artist din punct de vedere financiar, dar și emoțional. Legătura dintre ei a devenit mai strânsă în 1880, anul în care Vincent și-a început cariera artistică. Theo a murit într-o clinică din Utrecht la șase luni după artist, la 25 ianuarie 1891. Toate cheltuielile artistului legate de locuință, de mobilier, de îmbrăcăminte, de mâncare și băutură (din ce în ce mai multă, se pare), de culori și pânze pentru pictură, iar, mai târziu, când Vincent s-a îmbolnăvit de nervi, de tratamentele urmate în mai multe sanatorii – toate au fost suportate de Theo, care, între timp, aduna picturile și desenele trimise de fratele său și se străduia să i le vândă.

Despre van Gogh s-a spus că a suferit de multe boli, în special de afecțiuni psihiatrice și că acestea și-au pus amprenta asupra comportamentului și picturii artistului. Ceea ce se știe acum este faptul că pictorul olandez s-a îmbolnăvit de sifilis în 1882. La acutizarea bolii, netratată complet, se adăugau crizele de epilepsie, precum și depresiile cauzate de mai multe deziluzii sentimentale.

Cauza externă care ar fi declanșat crizele epileptice este cel mai probabil abuzul de absint, întrucât Vincent îl consuma în cantități mari, până a devenit dependent. Pe lângă aceste boli, care l-au măcinat fizic și psihic, se pare că van Gogh avea glaucom.

Medicii și criticii de artă îl considerau nebun. În special pânzele pictate la Auvers spre sfârșitul vieții erau considerate de critici ca „opera nebună”.

Lista completa de Tablouri Van Gogh o gasesti aici.

 

Informații suplimentare

Dimensiune

70×50, 100×70