show
How to use?  

Tablouri Van Gogh – Starry Night – reproducere, Handmade touch®

229,90 lei259,90 lei

Tablouri canvas printate pe bumbac 100%, rama din lemn de brad, tipar de excepetie in 12 culori, si Rama din lemn. Reproduceri picturi celebre si arta clasica. Interventia handmade, cu acrilic, culoare sau alte tehnici de pictura a artistilor nostrii colaboratori, dau un aspect de unicitate si clasa produselor.

Ce inseamna Handmade touch® ?

Artistii nostrii colaboratori intervin manual asupra print-urilor, cu culoare si varnish pentru a da un aspect de unicitate tablourilor, patina, si aspect de pictura originala. Fiecare produs este unic in felul sau, rezultatul final fiind opera si alegerea artistului.

Pe ce tiparim ?

Tiparim pe panza din bumbac 100% si grosime 420g/m, aceasta fiind propusa de producator ca alegerea cea mai buna pentru reproducerea operelor de arta. De asemenea este laminata cu un strat special de alb, pentru obtinerea celor mai bune rezultate la print.

Cu ce tiparim ?

Tiparim cu imprimanta de ultima generatie, 12 culori de tip pigment. Tablourile sunt fara miros si garantate sa-si pastreze caracteristicile 50 ani.

Golește
 lei

Descriere

Noapte înstelată este o pictură în ulei pe pânză de 73,7 cm x 92,1 cm, realizată în anul 1889 de pictorul olandez Vincent van Gogh [2]. Pictura se găsește la Muzeul de Artă Modernă din New York.

Unul dintre cele mai ușor de recunoscut tablouri ale lui Van Gogh are la origine un peisaj văzut de artist la Saint-Rémy-de-Provence. Liniile învolburate și formele distorsionate creează o atmosferă intens emoțională. El este unul dintre cunoscutele peisaje nocturne ale lui Vincent. El a pictat noaptea cu ajutorul unei lumânări pe care a pus-o într-o pălărie.

Lista completa de Tablouri Van Gogh o gasesti aici.

 

Summary
product image
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
5 based on 1 votes
Brand Name
Printly
Product Name
Tablou canvas Van Gogh - Starry Night- Noapte Instelata, picturi celebre
Price
RON 199,90
Product Availability
Available in Stock

Informații suplimentare

Dimensiune

70×50, 100×70