show
How to use?  

Picasso – Grande nature morte au guéridon – tablou cubist reproducere

79,90 lei

“Viata linistita” rezulta din opera de artă a lui Pablo Picasso, “Grande nature morte au guéridon”, o fermă de fructe, plante și o cană pe o masă de piedestal, asa cum a mărturisit Picasso prietenilor apropiați. Marie Thérèse Walter (amanta sa de 10 ani) este peste tot; corectitudinea ei poate fi găsită în culorile pastelate, erotica din portocalele dinamice și purpurii, forma corpului ei în liniile curbe, si alte părți pe care Picasso le-a transformat în fructe sau plante.
 lei

Descriere

Ca artist și inovator, el este creditat pentru co-fondarea mișcării cubiste, alături de Georges Braque. Cubismul a fost o mișcare de artă avangardistă care a schimbat pentru totdeauna fața picturii și sculpturii europene, afectând simultan arhitectura, muzica și literatura contemporană. Subiectele și obiectele din cubism sunt împărțite în bucăți și rearanjate într-o formă abstractă. În perioada cuprinsă între anii 1910-1920, când Picasso și Braque stau la baza cubismului în Franța, efectele sale erau atât de profunde încât să inspire fantezii precum stilurile Futurismului, Dada și Constructivismului din alte țări.
Picasso este, de asemenea, creditat si pentru co-inventarea stilului de artă de colaj. El este, de asemenea, considerat unul dintre cei trei artiști ai secolului al XX-lea care au fost creditați cu definirea elementelor artelor plastice. Această formă de artă revoluționară a condus societatea spre progrese în pictura, sculptura, tipar și ceramica prin manipularea fizică a materialelor care nu fuseseră anterior sculptate sau modelate. Aceste materiale nu erau doar din plastic, erau lucruri care ar putea fi modelate într-un fel, de obicei în trei dimensiuni. Artiștii au folosit argila, tencuiala, metalele prețioase și lemnul pentru a crea o lucrare de artă sculptata revoluționară pe care lumea nu o mai văzuse niciodată.

Acest tablou este disponibil si in varianta de pictura manuala la pretul de 800 RON, dimensiune 70cm x 50cm!

Summary
product image
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
no rating based on 0 votes
Brand Name
Printly
Product Name
Picasso - Grande nature morte au guéridon - tablou cubist reproducere
Price
RON 79,90
Product Availability
Available in Stock