show

Picasso – Mediterranean Landscape – tablou cubist reproducere canvas

79,90 lei

Pictura de peisaj este rară în arta spaniolă. Acest deficit poate fi legat de istoria spaniolă. Reformarea spaniolă din secolul al XVI-lea a fost ferm împotriva clasicismului și a umanismului. Doctrina catolică strict interpretată a privit subiectul naturii umane și al naturii, în general, ca fiind corupt și indulgent. A contempla frumusețea naturii a fost interpretata ca act hedonist, păgân și eretic. Această piesă a fost terminată în 1952, după ce stilul cubist al lui Picasso a fost complet dezvoltat. Formele agitate prezinta spectatorilor un colaj sau cubism sintetic. Cubismul sintetic inseamna utilizarea fragmentelor de hârtie tăiate, a tapetului sau a ziarelor, lipite într-o compoziție. Acest stil a fost dezvoltat împreună cu Georges Braque și a analizat obiectele prin forma lor.
 lei
GARANTIA CALITATII: Retur Gratuit in 7 Zile!
OFERTA: Beneficiezi de reducere 10% la prima comanda cu codul de discount 10OFF !

Descriere

Ca artist și inovator, el este creditat pentru co-fondarea mișcării cubiste, alături de Georges Braque. Cubismul a fost o mișcare de artă avangardistă care a schimbat pentru totdeauna fața picturii și sculpturii europene, afectând simultan arhitectura, muzica și literatura contemporană. Subiectele și obiectele din cubism sunt împărțite în bucăți și rearanjate într-o formă abstractă. În perioada cuprinsă între anii 1910-1920, când Picasso și Braque stau la baza cubismului în Franța, efectele sale erau atât de profunde încât să inspire fantezii precum stilurile Futurismului, Dada și Constructivismului din alte țări.
Picasso este, de asemenea, creditat si pentru co-inventarea stilului de artă de colaj. El este, de asemenea, considerat unul dintre cei trei artiști ai secolului al XX-lea care au fost creditați cu definirea elementelor artelor plastice. Această formă de artă revoluționară a condus societatea spre progrese în pictura, sculptura, tipar și ceramica prin manipularea fizică a materialelor care nu fuseseră anterior sculptate sau modelate. Aceste materiale nu erau doar din plastic, erau lucruri care ar putea fi modelate într-un fel, de obicei în trei dimensiuni. Artiștii au folosit argila, tencuiala, metalele prețioase și lemnul pentru a crea o lucrare de artă sculptata revoluționară pe care lumea nu o mai văzuse niciodată.