show

Salvador Dali – Three Sphinxes Of Bikini – Tablou canvas reproducere

79,90 lei

Între anii 1946 și 1958, Statele Unite au efectuat 23 de teste nucleare la atolul micronesian, Bikini. Testele au provocat contaminarea radioactivă a întregului sistem de insule. Aceste explozii experimentale pe atolul bikinilor au inspirat Dali să picteze aceasta lucrare. Pictura a constat dintr-un cap, un copac și o ciupercă nucleară. Capul ar putea reprezenta omenirea, în timp ce arborele reprezintă natura și norul de ciupercă reprezintă distrugere. Când nucleul a explodat, arborele a fost cel mai apropiat de el, apoi a ajuns la cap, ceea ce ar putea însemna că impactul asupra naturii este mult mai mare decât impactul asupra omului.
 lei

⍞ Canvas fara rama

Rama lemn maro auriu [+250,00 lei]

Rama lemn auriu [+250,00 lei]

Rama lemn negru banda auriu [+250,00 lei]

Rama lemn negru banda argintiu [+250,00 lei]

Rama lemn Alb [+250,00 lei]

Rama lemn negru [+250,00 lei]

GARANTIA CALITATII: Retur Gratuit in 7 Zile!
OFERTA: Beneficiezi de reducere 10% la prima comanda cu codul de discount 10OFF !

DEPOSITPHOTOS ® Milioane de imagini la dispozitia ta

 
Nu ai gasit nimic potrivit pentru tine ?
Intra pe depositphotos.com, alege orice imagine din baza de 200 milioane de imagini, si comanda un tablou canvas cu imaginea aleasa.
Nu exista nici un cost suplimentar pentru tine! COMANDA aici!

Descriere

Dalí folosea metoda paranico-critică, prin care, în combinaţie cu stilul său hiprarealist, creea iluzii optice. Pe lângă tema morţii, în opera lui Dalí apar erotismul şi vina. Moartea cu adevărat decisivă din copilăria artistului catalan a fost aceea a fratelui cu acelaşi nume: Salvador Dalí, născut în 12 octombrie 1901 şi mort pe 1 august 1903. De aici probabil izvorăşte şi dorinţa lui de notorietate, ivită din nevoia de a-şi exprima propria personalitate în faţa tendinţei părinţilor de a-l considera o a doua ipostază a primului născut. “ Am vrut întotodeauna să dovedesc că existam şi că nu eram fratele meu mort. Ca şi mitul lui Castor şi Polux, mi-am câştigat propria nemurire ucigându-mi fratele.”