show

Van Gogh – Landscape with House and Ploughman – reproducere

79,90 lei

Acest peisaj este neobișnuit din anumite puncte de vedere, este aproape o vedere din avion. Un astfel de unghi poate fi privit ca o încercare de a privi lumea în mod japonez, natural pentru un artist obsedat de Japonia. Cu toate acestea, nu putem vorbi de o influență gravă: viziunea lui Van Gogh a fost individuală și a venit din propriile impresii. Dinamismul care distinge această pânză este străin de peisajele din Orientul Îndepărtat. Pictura are o enormă energie internă. Diagonalele încrucișate care formează marginile câmpurilor și brazdele aratate, contururile acoperișurilor, rândul de chipuri – astfel de vectori îi tensionează compoziția, dar nu atât de mult încât să perturbe unitatea întregului. Este un studiu din natură. Coloritul picturii și formele pictate ne arată că a fost executată în toamnă, o perioadă în care Van Gogh a lucrat nu numai din spital, ci și în afara lui.
 lei
GARANTIA CALITATII: Retur Gratuit in 7 Zile!
OFERTA: Beneficiezi de reducere 10% la prima comanda cu codul de discount 10OFF !

DEPOSITPHOTOS ® Milioane de imagini la dispozitia ta

 
Nu ai gasit nimic potrivit pentru tine ?
Intra pe depositphotos.com, alege orice imagine din baza de 200 milioane de imagini, si comanda un tablou canvas cu imaginea aleasa.
Nu exista nici un cost suplimentar pentru tine! COMANDA aici!

Descriere

Poate că cel mai faimos artist din lume, Vincent Van Gogh (1853-90) este perceput de mulți ca fiind “artistul nebun”, omul care a pictat într-o frenezie sau pur și simplu sufletul chinuit care si-a taiat urechea. Geniul său artistic este deseori umbrit de cei care-și văd picturile ca niște simple manifestări vizuale ale minții sale tulburate. Deși în parte acest lucru poate fi adevărat, în realitate stilul său inovator și unic artistic a fost de o importanță enormă pentru o serie de artiști care au urmat după el. Van Gogh a umplut ultimul deceniu al vieții sale cu capodopere care vor comunica perspectiva sa unică cu mult peste moartea sa în 1890. Cariera lui Vincent van Gogh ca pictor a fost scurtă, dar picturile sale au revoluționat practica și stilurile artistice. Intensitatea viziunii sale, minunatul sentiment de culoare și extraordinara îndrăzneală a tehnicii sale au creat capodopere care au exercitat o influență profundă asupra artei secolului al XX-lea.

Tablou canvas Van Gogh Landscape with House and Ploughman 100 x 70 cm

2021 ® All rights reserved. Video Scene Van Gogh Landscape with House and Ploughman canvas by Printly.