show

Van Gogh – Les Alyscamps – tablou canvas reproducere

79,90 lei

Paul Gauguin a ajuns în sfârșit la Arles, la 23 octombrie 1888, spre marea satisfactie a lui Van Gogh. El a decorat și a amenajat “Casa Galbenă” în pregătirea prietenului său și si-a pus speranțele în stabilirea unui studio comun și, eventual, atragerea altor artiști în zonă. Acest tablou a fost unul dintre mai multe cu același subiect și a fost unul dintre primele picturi realizate de ambii artiști lucrand unul lângă altul. Abordarea și conceptul acestora, însă, au fost foarte diferite, deși Van Gogh a lucrat ulterior parțial sub influența lui Gauguin.
 lei
GARANTIA CALITATII: Retur Gratuit in 7 Zile!
OFERTA: Beneficiezi de reducere 10% la prima comanda cu codul de discount 10OFF !

DEPOSITPHOTOS ® Milioane de imagini la dispozitia ta

 
Nu ai gasit nimic potrivit pentru tine ?
Intra pe depositphotos.com, alege orice imagine din baza de 200 milioane de imagini, si comanda un tablou canvas cu imaginea aleasa.
Nu exista nici un cost suplimentar pentru tine! COMANDA aici!

Descriere

Poate că cel mai faimos artist din lume, Vincent Van Gogh (1853-90) este perceput de mulți ca fiind “artistul nebun”, omul care a pictat într-o frenezie sau pur și simplu sufletul chinuit care si-a taiat urechea. Geniul său artistic este deseori umbrit de cei care-și văd picturile ca niște simple manifestări vizuale ale minții sale tulburate. Deși în parte acest lucru poate fi adevărat, în realitate stilul său inovator și unic artistic a fost de o importanță enormă pentru o serie de artiști care au urmat după el. Van Gogh a umplut ultimul deceniu al vieții sale cu capodopere care vor comunica perspectiva sa unică cu mult peste moartea sa în 1890. Cariera lui Vincent van Gogh ca pictor a fost scurtă, dar picturile sale au revoluționat practica și stilurile artistice. Intensitatea viziunii sale, minunatul sentiment de culoare și extraordinara îndrăzneală a tehnicii sale au creat capodopere care au exercitat o influență profundă asupra artei secolului al XX-lea.