show
How to use?  

Van Gogh – The Mulberry Tree in Autumn – reproducere

79,90 lei

In aceasta pictura – Mulberry Tree, un copac obișnuit este pictat într-un mod extraordinar. În timp ce atestă observația stăruitoare a lui van Gogh despre copac și împrejurimile sale naturale, acest tablou nu este o simplă înregistrare a observațiilor vizuale. Mai degrabă, culoarea vibrantă a lui van Gogh și loviturile puternice ale pensulelor își exprimă sentimentele pasionale despre ceea ce a văzut. Acest tablou a fost atât de important pentru van Gogh că a scris despre el de trei ori în scrisori către fratele și sora lui, comentând că a crezut că este cel mai bun dintre picturile sale cu arbori.
Copacul este centrat pe pânză și crește singur de pe un deal stâncos. Pământul este alcătuit din scurte pensule rapide de alb și maro pal. Creează un contrast puternic cu verde închis și maro al trunchiului de copac. În partea dreaptă, vedeți mai multe verde, indicând copacii și creșterea în depărtare. Frunzele copacului formează majoritatea picturii, portocaliu, contra culorii complementare a cerului albastru. Este acea “toamnă superbă” care i-a dat lui Van Gogh frunzele portocalii stralucitoare pentru a picta. Pământul și cerul sunt alcătuite din pensule diagonale în mare parte, în timp ce frunzele de copaci sunt alcătuite din spirale arcuite de portocaliu și negru, uneori făcute cu mânerul periei sale.
 lei

Descriere

Poate că cel mai faimos artist din lume, Vincent Van Gogh (1853-90) este perceput de mulți ca fiind “artistul nebun”, omul care a pictat într-o frenezie sau pur și simplu sufletul chinuit care si-a taiat urechea. Geniul său artistic este deseori umbrit de cei care-și văd picturile ca niște simple manifestări vizuale ale minții sale tulburate. Deși în parte acest lucru poate fi adevărat, în realitate stilul său inovator și unic artistic a fost de o importanță enormă pentru o serie de artiști care au urmat după el. Van Gogh a umplut ultimul deceniu al vieții sale cu capodopere care vor comunica perspectiva sa unică cu mult peste moartea sa în 1890. Cariera lui Vincent van Gogh ca pictor a fost scurtă, dar picturile sale au revoluționat practica și stilurile artistice. Intensitatea viziunii sale, minunatul sentiment de culoare și extraordinara îndrăzneală a tehnicii sale au creat capodopere care au exercitat o influență profundă asupra artei secolului al XX-lea.
Summary
product image
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
3.5 based on 219 votes
Brand Name
Printly
Product Name
Van Gogh - The Mulberry Tree in Autumn - reproducere
Price
RON 79.90
Product Availability
Available in Stock